wanted: korade

01.04.'08 | nephrite

"Ono što vi ne želite shvatiti je da se ovdje bavite sa stručnjakom za gerilsko ratovanje, čovjekom koji je najbolji sa vatrenim oružjem, noževima, sa GOLIM rukama. Čovjekom koji je istreniran da ignorira bol, ignorira vrijeme, da živi od prirode, da jede stvari koje bi jarac ispovraćao. U Domovinskom Ratu njegov je posao bio da se riješi neprijatelja. Da UBIJA! TOČKA! Da pobedi pod svaku cijenu. Korade je bio najbolji." -- neimenovani pripadnik Službe za odnose s javnošću Hrvatske vojske

Korade

Really now. Taj čovjek je ovom trenutku toliko nahypan da ga zamišljam u nekoj špilji kako borovim iglicama šiva rane od metaka i mješa barut sa vlastitom pišalinom kako bi spriječio dehidraciju. I onda golim rukama zadavi jelena i pojede ga sirovog. I krv iskoristi za kamuflažu... i sexualnu gratifikaciju. A onda od jelenovih kostiju i rogova napravi samostrel kojim će skidat jednog po jednog pripadnika naših hrabrih policijskih snaga.
Ak u idućih par dana od Koradea ne dobijemo barem jednu poštenu potjeru autima po autocesti Rijeka-Zagreb ala Cobra 11, nakon čega bi se Korade trebao popet na vrh najvišeg nebodera u Zagrebu i skočiti s njega dok mitraljezom puca po snagama Zakona... bit ću razočaran. Jako razočaran. Matrix Reloaded razočaran.

S druge strane ovdje se bavimo ovim...

Korade

Nije da volim isticati očito, ali... on je jebeno debeo. Ča to govori o našoj policiji kad ne mogu ulovit tipa kojeg hodanje 50 metara uzbrdo najvjerojatnije dovodi jako blizu implozije srca i urušavanja prsnog koša? Jedina tjelovježba koju je ovaj tip vidio u zadnjih 10 godina je kad je pokušao progutat ovcu u jednom zalogaju.
Catch the fat fuck! A onda se sprdajte s njegovim podbradkom.

komentari