Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/viatrade/public_html/kolumne/application/core/MY_Exceptions.php on line 17

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 258

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: page

Filename: libraries/Public_Controller.php

Line Number: 34

" title="who slept with her"> who slept with her

15.06.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

 • " title="stand-up rant II"> stand-up rant II

  23.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="izrael je pušiona"> izrael je pušiona

  09.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="armageddon on the horizon"> armageddon on the horizon

  11.11.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="never back down"> never back down

  18.10.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT"> KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT

  25.07.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  teletabisss | Kolumne v3.0

  teletabisss

  11.09.'02 | nephrite

  Teletabisi su stvarno najveće sranje ikad prikazano na teveu uz pokemone, strasti, sanset bič i sve meksičke pizdarije ikad otkupljene. Ljudi govore: to je za djecu, to je edukativno i druga sranja, yada, yada, yada. Kao prvo, djeca nisu lobotomizirani zombiji na lijekovima (poslije epizode tog sranja čini se da i jesu) i drugo, koji qurac djeca nauče gledajući to sranje? Tepati? Mucati? Valjati se po travi dok ne ispovraćaju doručak? Nije ni važno. Očito je da je serija napravljena da smiri djecu i hipnotizira ih pred televizorom da bi starci mogli < ahem > probati da li im oprema još funkcionira.
  Ali, čovječe kakvih gluposti u tom smeću ima. Početak je uvijek isti: Gdje su se sakrili teletabisi?
  Hmmm... Da vidim Dipsi je iza brijega,... Po se skriva iza drugog brijega (ima puno brijegova u tabi-zemlji),... Lala je iza onog plastičnog cvijeća,... A gdje je Tinki Winki? Vjerojatno ti se skriva iza leđa, pripremajući se da upozna tvoju rektalnu šupljinu sa svojom antenom!
  Kad smo već kod TW-a, on je jedan stvarno bolestan gad. Hoda naokolo s onom torbicom, i oblači one balerina haljinice i onda izvodi onaj performance za svu djecu koja to gledaju. Jedva čekam kad klinci koji to gledaju počnu nakolo hodat u onim haljinicama, ostala djeca će ih tako mlatit, joj divota. Ništa nije dobro kao kad mala dječica mlate drugu malu dječicu u balerina haljinicama.
  Vratimo se malo na onu crvenu torbicu. Da li itko zna šta sickmothafucker ima u njoj? Rezervnu antenu? Nož? Pelene? Kloroform da može uspavati svoje žrtve? Ili sve navedeno?
  Ni ostali nisu bolji. Nevjerovatno je koliko ta četiri telca mogu vremena potrošit na gledanje u ogledalo, sjedanje na stolicu, traženje šešira ili bilo koju drugu retardiranu aktivnost koja vam padne na pamet.
  A ono sunce? Kao reklama za kondome. "Ako želite izbjeći ovaj užas, koristite zaštitu."
  Serija bi se također mogla koristiti kao sredstvo za mučenje u ratu. Samo se pitam koja bolesna nacija ima hrabrosti koristiti... ovo.
  Vojnik: "Generale, ovaj špijun neće progovoriti!"
  General: "Onda,... donesite (dramatičan zvuk orgulja) TELETABISE!"
  Vojnik: "Ali generale, to je okrutno."
  General: "Rekao sam da donesete (bubnjevi) TELETABISE! Ili možda želite pred vojni sud? MOOOAHAHAHAHA!!!"
  Osobno mislim da su tabisi djeca samog sotone. Zapravo vrlo je moguće da je sotona sišao u tabi-zemlju (vjerojatno se nije tako zvala prije njihova rođenja) i dobro obradio četiri zeca (ili su oni obradili njega) koja su se slučajno našla u njegovoj blizini. Nakon ovog postoje dvije opcije:
  1. ono što je izašlo iz tih bliskih susreta nije bilo ono što je sotona očekivao, pa ih je ostavio da žive tamo jer nije imao srca ubiti vlastiti pomladak (i to mi je neki vrag).
  2. sotona je dobio baš ono što je očekivao: prvi uspješni hibrid zeca i vraga poznat znanosti. Dakle, kad oduzmemo zečje karakteristike teletabisa, ostajemo s izgledom samog belzebuba. I izgleda da i nije tako strašan. Vrag je neka vrsta kameleona koji mjenja boje ovisno o raspoloženju od crvene, preko ljubičaste i žute do zelene. Ima wide-screen ekran ugrađen u trbuh kao serijsku opremu, i najvjerojatnije boluje od neke kožne bolesti, kao i Dipsi. Uši su mu vrlo male, čak i sitne, tako da su teletabisi nekakva zlatna sredina između zeca i vraga. I, naravno ima nekakvu antenu na glavi.
  Ovaj hibrid, vrag namjerava iskoristiti za stvaranje nove armije paklenih furija sa samo jednom misijom: uništenjem svima nam dragog planeta Zemlje! MOOOAHAHAHAHAHAHA! Pardon. No nemojte se brinuti. Napast će negdje oko Nove Godine. Uvijek napada na katoličke blagdane ili kad je nekakva pomrčina Sunca. Svi su u to vrijeme pijani da ga ni ne primjete.

  E, sada. Prema drugoj teoriji izgleda da je vrag totalni debil (zbog toga mu i svi planovi za osvajanje Zemlje propadaju). Sto posto po cijele dane trčkara po paklu igrajući se sa torbicama, šeširićima i haljinicama... Gleda nekakvu debilnu emisiju dvaput zaredom... Onda mu neki razglas kaže: "Vrijeme za vraggy pa-pa!" A on kaže : "Neee!" You get the picture.
  Pošto su teletabisi sotonina djeca, vi kao i svaki samosvjesni, moralni i pošteni (više-manje) čovjek shvaćate da je vaša zadaća da uništite tu vražju prijetnju vama i vašim najdražima (a da ne govorimo kako su iritantni). Naravno šanse da susretnete teletabise (jer žive u tabi-zemlji) su ravne šansama da na putu prema školi zalutate u zemlju radodajki.
  Ali, ako slučajno naiđete na nekakav procjep u vremensko-prostornom kontinuumu uzrokovan negativno ioniziranim udarom polarizirajuće sub-prostorne zrake iz alternativne budućnosti, pri čemu je nastao temporalni interdimenzionalni prolaz kroz (pazi ovo) dimenzije i vi budete uvučeni u taj prolaz koji vas teleportira u magičnu tabi-zemlju, trebate se pripremiti za borbu do smrti. Ufff.
  Kada se nađete u omraženoj tabi-zemlji prije nego se nađete oči-u-oči s tabisima morat ćete savladati horde njihovih podanika od stotinjak zečeva (štite svoj pomladak) i jednog usisavača, na kojem teletabisi vježbaju svoje perverzije (troje ga drži, dok ga Tinki Winki... uči poslušnosti). Kad prođete tu liniju obrane morat ćete se obračunati sa samim sotoninim okotom. Savjetujem da ih sredite jednog po jednog, jer skupa su gotovo nepobjedivi. A, ionako se svako malo izgube loveći balone, pa ih nije problem razdvojiti. Naravno, njihove antene su zapravo radar koji ih usmjeruje prema njihovom podzemnom zločinačkom brlogu, jazbini poznatijoj pod nazivom tabi-kućica. Evo kratkih uputa kako uništiti tu prijetnju čovječanstvu i zdravom razumu:
  Lala - najslabiji protivnik od svih tabija. Najveća slabost joj je da je glupa ko qurac. Bacite nekakav šešir pred nju i ona će se naizgled nevino igrati s njim satima, što vam daje priliku da ju zatučete određenim tupim premetom iz samo Amerima zabavnog sporta.
  Dipsi - njegova slabost su ogledala. Postavite jedno poveće ogledalo na neki uzvišeni dio tabi-zemlje (tabi-brežuljak, pretpostavljam) i čekajte da se malo đubre približi. Sam pogled u ogledalo hipnotizirat će malu napast zadivljenu svojom kruškastom figurom i onda vam ne preostaje ništa drugo nego doći s druge strane ogledala i ispaliti metak iz sačamarice. Finito.
  Ne zaboravite mu iskopati oči i staviti dva zlatna novčića na njihovo mjesto jer bi se malo čudovište moglo vratiti u život.
  Tinki Winki – najveći od tabi-napasti. Naizgled nema slabosti, ali ako mu priđete s leđa i imobilizirate ga preciznim udarcem u cojonese, možete mu bez problema otpiliti glavu običnom pilom.
  Pitam se dali tabiji krvare ili kad ih oslobodite kojeg uda ispuštaju perje ili vatu. Hmm. By the way, potrgajte torbicu tog perverznog gada.
  Po – najmanja, ali i najopasnija od svih tabija. Nemojte da vas njen nevin izgled i slatko tepanje zavaraju. Mnogi su izgubili život zbog te pogreške. S njom morate postupati vrlo oprezno. Preporučam da zapalite njenu jazbinu dok spava. Ništa ne ubija teletabija kao kanta benzina i Zippo.

  Za kraj: kad bi skuhali tabija kakav bi okus imao?
  1. svinjetina
  2. piletina
  3. govedina
  4. janjetina
  5. pojeli bi ga sirovog.

  " class="button">sljedeća »

  komentari

  " title="superman IV: quest for peace"> superman IV: quest for peace

  24.06.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti"> zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti

  02.04.'08 | nephrite