mojoj budućoj curi

02.04.'04 | nephrite

Mojoj budućoj curi,

Mi se vjerojatno još ne poznajemo (a ako se i poznajemo, nije važno), ali želim ti reći da ćeš, u slučaju da se upustiš u to veličanstveno putovanje zvano ljubav, sa mnom biti sretna. Sretna kao srna koju je sačma iz lovačke puške samo okrznula, pa će umjesto da umre na mjestu, lijepo iskrvariti na putu doma i izdahnuti pred očima svoje mladunčadi. Errr... Ovaj... Move along, move along.
Kad bi izabrala taj put i shvatila da sam ja savršen dečko za tebe, nikad ti ne bi bilo dosadno. Život bi ti bio prepun uzbuđenja, ljepih događaja i interesantnih razgovora poput npr. ovoga...

"Onda... idemo u kino?" upitao bi te ja tijekom jednog kišnog posljepodneva.

"Neda mi se." odgovorila bi mi i nastavila čitati svoju knjigu. Ovo ne znači da čitaš vlastitu knjigu, koju si sama napisala. Ne, ne. Nikako. Ja ne tražim da budeš književnica. Ti ćeš moći sama izabrati vlastito zanimanje. Doduše bilo bi lijepo da znaš barem abecedu. Ako ništa da svladaš tekst ispod karikatura u novinama. I kuhat naravno moraš znat. Netko me treba hraniti.

"Ča ćemo onda radit?" nastavio bi ja.

"Ne znam." rekla bi, još više se zadubivši u knjigu.

"Hmmm..."

Ti bi (naravno) kao moja srodna duša shvatila kako me nešto kopka, odložila knjigu i nježno me (kako samo ti to znaš) upitala: "Da?"

"A... ništa, malo sam razmišljao..."

"Da?"

"Kada ćeš jednom dopeljat frendicu..."

"Da?"

"... i imat jedan girl on girl s njom dok ja to gledam?"

"Molim?!?" kriknula bi s neskrivenim iznenađenjem u glasu.

"Da. Malo lesbian actiona, tako da mi ne bude dosadno."

"Šta?"

"Hej, ne tražim ništa posebno. Samo da ti i frendica 'vodite ljubav'."

"Ne mogu vjerovat da ovo slušam!"

"Da, da." rekao bih odmahujući rukom. "Onda kada ćeš zvat frendicu?"

"Molim? Nikad. TI si bolestan." rekla bi ti, što bi u prijevodu značilo: "Kako sam sretna da imam ovakvog dečka."

"I nemoj zvat neku ružnu. Neka dođe jedna od onih tvojih zgodnih bisexual frendica." bio bi jedan od mojih brojnih dobronamjernih savjeta kako bismo još više usavršili našu vezu. Iako bi ona već ionako bila savršena.

"Hoćeš li molim te prestati?"

"Tako da onda kad završite s vašim experimentalnim igricama, da vam ja pokažem kako ništa ne može zamjenit mušku mašinu za ljubav."

Na ovo bi ti zarežala. Znaš, onako kako bi uvijek zarežala kad si ljuta. Jer bi znala kako ja to volim.

"Ča se ljutiš? Pa ja samo tražim da se zadovolje moje potrebe. Nije kao da tražim dopuštenje da pojedem jedan od onih masnih cheeseburgera iz "Hamby-a". Ili da se zabrani promet osobnim automobilima tijekom ožujka. Samo hoću malo girl on girl akcije. Tražim li puno?"

"Ti si zbilja bolestan."

"A ti si nerazumna. Ja gledam one sapunice s tobom. A sad kad ja hoću gledati TEBE, onda nisi zadovoljna."

"Uopće više neću razgovarat o tome, perveznjačino."

"Nema ničeg perverznog u iskazivanju priveženosti svom dečku tako da se malo maziš sa svojom frendicom, dok te dečko gleda. Ajde, pliiz. Dat ću ti pusu."

"To što ti ne vidiš ničeg perverznog u tome dokazuje da si perverzan."

"Tvoja logika uopće nema smisla." frknuo bih, a potom te pogledao duboko u oči "Mora da ti nije dobro. Imaš li temperaturu?" upitao bih ja, jer bih se uvijek brinuo za tvoje zdravlje. Ipak si mi ti moje najvažnije u životu. "Znam najbolji lijek! Lesbian action sa frendicom."

"Prestani, ili ću otići doma!" rekla bi, na što bi ja odgovorio: "Dobro. Imaš moje dopuštenje."

"Nisam ni tražila tvoje dopuštenje."

"Hej! Što smo ono rekli o tome da se barem praviš da daješ važnost onome što ja govorim?"

Na ovo bi ti zakolutala očima.

"Barem u društvu, onda?"

Ti bi me onda jednostavno pokušala ignorirati na onaj svoj totalno slatki način.

"Znam! Kako se zove ona tvoja crnokosa goth frendica? Siguran sam da ona voli ono što TI zoveš "perverzijom". Koji je ono njen broj?"

"Makni se od telefona!"

Onda bi igrom slučaja taj isti telefon zazvonio. Ja bih se (naravno) javio, jer kao pravi gentleman nikad ne bih dopustio da dama radi nešto što ja mogu.

"Da?... Samo malo... Tvoj stari." rekao bih ja.

"Daj mi ga." rekla bi strogo i pružila ruku dok bi ti obrve formirale onaj totalno cute V oblik.

"O, gospon." rekao bi ja u telefon, jer ja bih bio dobar sa tvojim roditeljima, za razliku od ostalih seronja na tržištu. "Ma, ne, ne. Ne smetate. Ništa ne radimo. Pokušavam nagovorit vašu kćer na lezbijski sex sa frendicom, dok ja to snimam sa svojom digitalnom kamerom. I možete li vjerovat da ne želi ni čut za to! Znam, ludo. Dajte ju malo urazumite."

Onda bi ti pružio slušalicu, koju bi mi ti draga (smijem li te zvati draga?) nepotrebno grubo istrgnula iz ruke i pokazala mi svojim nježnim rukama prema vratima...

Dakle, vidiš da bih ja bio savršen za tebe. I možda ću ti se ponekad činiti kao gunđavi, prekritični, ogorčeni, sarkastični seronja,čiji prosječni izgled nimalo ne opravdava njegovo ponašanje. Ali znaj da prava ljubav vidi ispod tih potpuno nevažnih osobina.
Kozmička povezanost naših duša je nešto što je nemoguće za opisati (ali ja sam, moram si priznati, došao blizu) i ne susreće se svaki dan, te se prema najnovijim istraživanjima Instituta Za Borilačke Vještine i Romantiku (IZBVIR) dogodila samo 3 puta u cijelokupnoj povijesti Svemira. Nas dvoje bismo bili četvrti. Javi mi se na mail.

komentari