Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/viatrade/public_html/kolumne/application/core/MY_Exceptions.php on line 17

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 258

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: page

Filename: libraries/Public_Controller.php

Line Number: 34

" title="who slept with her"> who slept with her

15.06.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

 • " title="stand-up rant II"> stand-up rant II

  23.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="izrael je pušiona"> izrael je pušiona

  09.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="armageddon on the horizon"> armageddon on the horizon

  11.11.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="never back down"> never back down

  18.10.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT"> KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT

  25.07.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  medical report | Kolumne v3.0

  medical report

  30.06.'03 | nephrite

  VELEUČILIŠTE U RIJECI
  PROMETNI ODJEL

  PSIHOLOŠKI POREMEĆAJI U VEZI S MEGALOMANIJOM MEĐU MLADIM OSOBAMA IZMEĐU 18-25

  UVOD

  Poštovane dame i gospodo,
  Moje ime je Grujnford Gusstaffsonn, i ja sam prof. dr. mr. sc. na Veleučilištu u Rijeci, Prometni Odjel. Također sam predsjednik Udruge Profesora/Igrača Ping-ponga Hrvatske, društva koje ima članove diljem visokih učilišta u Hrvatskoj.
  Tijekom jedne od Skupština studentskog zbora na našoj cijenjenoj adresi Vukovarska 98, priopćio sam svojim kolegama profesorima i studentima da ću napisati stručni rad na temu "psihološki poremećaji među mladim osobama između 18-25". Nakon što me ona picajzla Zelenika upozorio na to da ta tema nema veze Prometnim Odjelom (i uputio me u pravilnu upotrebu fusnota), pristao sam na kompromis i od sada se ovaj rad zove:

  PSIHOLOŠKI POREMEĆAJI U VEZI S MEGALOMANIJOM MEĐU MLADIM OSOBAMA IZMEĐU 18-25 U PROMETU

  Dakle, u tijeku svog istraživanja saznao sam za web-kolumne pisane od strane jednog od mojih kolega studenata s Prometnog Odjela. Ta mlada osoba, čije ime neću otkrivati, ali ćemo ga zvati kodnim imenom: NEPHRITE, je, nakon što sam pročitao sve članke, bila savršen primjer za moj stručni rad.
  Shvatio sam da megalomanija ovih razmjera zahtijeva hitno zatvaranje u umobolnicu s najstrožim mjerama osiguranja, kako subjekt Nephrite ne bi napisao ni jedno slovo više vezano uz temu pljuvanja po instituciji našeg vrijednog Veleučilišta i njegovih pohađatelja koji su svi vrijedne i nadarene osobe za poslove prometa. Osim subjekta Nephrite, koji nije.
  Na idućim stranicama, opisat ću vam povijest bolesti subjekta Nephrite, i prave razloge i događaje koji su bili iza njegovih postupaka.


  POVIJEST BOLESTI

  Svoju kriminalnu karijeru pisanja zloglasnih kolumni subjekt Nephrite je započeo 07.06.2002. člankom koji se zvao "kar-lo-vač-ko". Nakon tog amaterskog djelca, subjekt Nephrite je napisao još 29 kolumni u kojima se isprakticirao u pljuvanju otrova na sve što je nama akademskim radnicima sveto: Mitchu Buchannonu, Marilynu Mansonu, Harry Potteru, Boy Georgeu i Pokemonima. Prije nekoliko dana napisana je bila i 30-ta kolumna, nakon koje bi subjekt Nephrite proslavio dvostruki jubilej: godina dana pisanja i 30. "gležanj". Na svu sreću ja i pripadnici fakultetske službe sigurnosti smo ga spriječili prije nego je poslao mail s tom kobnom 31. kolumnom, u kojoj bi, siguran sam, subjekt Nephrite napao samo tkivo visoko školskog odgoja u Hrvata, kojima ja Grujnford Gusstaffsonn s ponosom pripadam.
  Umjesto te kolumne na svjetskoj računalnoj mreži biti će objavljen ovaj stručni rad tako da bi čitatelji radova subjekta Nephrite (njih 4) mogli vidjeti da su "uživali" u dijelu poremećena uma s malim ili nikakvim dodirom sa stvarnošću.

  U svojoj drugoj "zmiji otrovnici" kako mi u prosvjeti i školstvu zovemo kolumne subjekta Nephritea, subjekt Nephrite je besramno popljuvao 2 najomiljenija, najdraža i u sve u svemu naj profesora na našem uzvišenom Veleučilištu: N. Škifića i A. Franulovića. Kako je ovaj incident prošao nezapaženo, ni dan-danas mi nije jasno. Također je napisao da je pripadnik tajne službe, što nije točno. Već u ovom šundu vidi se da subjekt Nephrite gubi kontakt s realnim i pristojnim i polako prelazi u nerealno i vulgarno.

  Nakon toga subjekt Nephrite "pljuje" po američkoj seriji "Strasti" kojoj je Zbor hrv. profesora na Veleučilištima u Hrvatskoj dodijelio nagradu za "Najrealniju seriju koja promiče američki način života ostatku svijeta za 2001.". Tada je postalo očito da subjekt Nephrite nema srama.

  U idućim kolumnama subjekt Nephrite sramoti novinarsku profesiju napadajući moderne svjetske globalne institucije kao što su Pikaču, Dnevnik, crnogorski transvestiti, Ariel, životinjska vrsta lisice, životinjska vrsta Amerikanci, opet "Strasti", ekološki teroristi, životinjska vrsta teletabisi i cijenjeni gospodin Sotonko Beelzebubović, član naše Tajne Organizacije Za Uništenje Studenata I Stavljanje Vraga na Prijestolje Zemlje.

  No, tu zločinačke namjere subjekta Nephrite ne prestaju. Nakon toga piše "fan mail" članak koji je samo služio svrsi uzdizanja ionako velikog ega subjekta Nephrite i pljuvanja po religijama, u kojem je subjekt Nephrite iznio niz neistina o svojem porijeklu i glazbenom obrazovanju. Također je priznao da se bavi kriminalnom djelatnošću pomaganja pri prelasku granice ženama bivših afričkih diktatora. Zašto nije uhićen nakon te izjave, nije mi jasno.

  U idućoj kolumni "faks sucks", subjekt Nephrite piše svoj najveći, oprostite mi na izražavanju, "smrdljivac". Još nikada u svojoj stručnoj karijeri nisam vidio da se netko tako obrušava na fakultet koji mu pruža znanje nužno za preživljavanje u okrutnom svijetu prometa i prometnih znanosti.

  Kad smo već pomislili da stvari ne mogu biti gore, subjekt Nephrite u svom 'epskom' djelu "spit-fest 2003" napada: američke tinejdžere, američke drolje, američke duhove, američke filmove, američke sise, američke teen super-junake, američke bakice, američke klišee, T(h)om(p)sona i Amerikance. Primjećujete uzorak?
  Da, istina je. Subjekt Nephrite mrzi sve što vole mladi.

  Nakon ovog članka subjekt Nephrite je potpuno izgubio kontakt sa stvarnim svijetom, jer u idućem textu izmišlja imaginarnu urotu Norah Jones i Japanaca da zavladaju Svijetom. Apsurdno. U pitanju su bili Korejci.

  Uskoro se na svjetskoj računalnoj mreži pojavljuje "bio", biografija subjekta Nephrite i njegova suučesnika FreaKa. Taj zločinački tandem je kad bi vjerovali "biu" proputovao Svijet i pokrenuo neke od najznačajnijih događaja vezanih uz čovječanstvo.

  Zatim subjekt Nephrite piše "intervenciju", članak koji bi bio vrhunska satira kad se subjekt Nephrite ne bi pravio da je sve što je napisano u toj bljezgariji istina. Same nelogičnosti koje se pojavljuju u textu izazvale su salve smijeha među mojim cijenjenim kolegama na fakultetu. Npr. ako je Peco (Val) trgovac oružjem, zašto jednostavno ne napadne FreaKovu kuću nekim oružjem iz svoje, siguran sam, bogate kolekcije destruktivnog naoružanja? Ne. Umjesto toga Val izvodi napad s "Paradise City" taktikom koja je apsurdna i nije bila primjenjena u modernom ratovanju od 1993. Ha ha ha najsmijah se akademski. Što subjekt Nephrite misli da smo mi naivni?

  I da, moram napomenuti da Val nije trgovac oružjem. Moje istraživanje je pokazalo da je Val zapravo skromni pisac japanske poezije koji živi u potkrovlju u iznajmljenoj vikendici u Staroj Sušici.
  Također smo nakon iscrpnog istraživanja stručne komisije (u sastavu: Zelenika, Rudić i moja malenkost) utvrdili da nema načina kojim se korištenjem BMX bicikla može postići seksualno zadovoljstvo. Subjekt Nephrite je prljavi pokvareni lažljivac.
  U ovom članku također počinje blaćenje ugleda uzoritog hrv. akademika Karla Valabinića, poznatijeg kao 'Zdrkić' koje će se nastaviti u svim kolumnama.

  Uskoro subjekt Nephrite 'piše' "gležanj 24" lažljivu fabrikaciju kojom subjekt Nephrite želi potkopati ugled jednog od u Svijetu najcjenjenijih Hrvata prof. dr. mr. sc. Karla Valabinića, poznatijeg kao 'Zdrkić'. Ta akademska legenda s prebivalištem u Parizu bila je zgrožena kad je saznala kako se njegovo lik i djelo prljavo iskorištava u svrhu samo-propagande jednog polu-školovanog piskarala dovodeći ga u vezu s južno-američkim porno glumcima.


  IZJAVE ŽRTAVA

  Val: "Ja stvarno ne znam što sam napravio tom čovjeku. Ja sam samo skromni pisac japanske poezije koji živi u potkrovlju. A prehranjujem se pišući jeftine nindža romane, zato potražite na kioscima "Osveta Crvene Ninje II: Zuzukijeva pravda" za samo 10,99... < počinje nekontrolirano plakati >"

  Tea, Valova sestra: "Zašto moj brat plače? Jeste li mu oduzeli njegov bakrorez 'Mlada gejša ispod trešnjine voćke'? Ako jeste, vratite mu ga. To nije lijepo od vas. Kako bi bilo da ja vama uzmem vašu omiljenu sliku iz vaše zbirke japanske umjetnosti 14. stoljeća? A, sada vam više nije smiješno?"

  FreaK: "Čuj Gustav-f. Kako bi bilo da se odmakeš na pristojnu udaljenost od mene, prije nego ti istrgnem jaja iz njihova prirodnog prebivališta i onda ti se smijem u facu dok žongliram s njima? Dajem ti 5 sekundi prije nego krenem za tobom. 5... 4... 3... 2... "

  Vrhovni Vođa Crkve Bolnog Izbavljenja: "U stvari sve što je Nephrite rekao o nama je istina. Mi jesmo kult poremećenih ubojica koji uživaju u boli... pogotovo tuđoj. Biste li nam se htjeli pridružiti?"

  Karlo Valabinić, poznatiji kao 'Zdrkić': "Yo, what's up bitches? Gimme some pussies anytime..."

  A. Franulović: "E"


  ZAKLJUČAK

  Kao što ste u prijašnjem izlaganju primjetili subjekt Nephrite je jedna vrlo poremećena osoba kojoj je jedini razlog za život mučenje, maltretiranje i kritiziranje ljudi svih dobi i veličina. Na svu sreću mi iz Veleučilišne Službe Za Puritet I Kontrolu Medija smo na vrijeme spriječili da se ta epidemija proširi.

  Grujnford Gusstaffsonn, prof. dr. mr. sc.


  LITERATURA:
  - svjetska računalna mreža

  by Grujnford Gusstaffsonn

  " class="button">sljedeća »

  komentari

  " title="superman IV: quest for peace"> superman IV: quest for peace

  24.06.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti"> zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti

  02.04.'08 | nephrite