Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/viatrade/public_html/kolumne/application/core/MY_Exceptions.php on line 17

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 258

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: page

Filename: libraries/Public_Controller.php

Line Number: 34

" title="who slept with her"> who slept with her

15.06.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

 • " title="stand-up rant II"> stand-up rant II

  23.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="izrael je pušiona"> izrael je pušiona

  09.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="armageddon on the horizon"> armageddon on the horizon

  11.11.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="never back down"> never back down

  18.10.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT"> KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT

  25.07.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  hell is a place on earth | Kolumne v3.0

  hell is a place on earth

  23.02.'03 | nephrite

  Negativci su u biti osobe koje se protive logici. Žele masivna bogatstva koja u životu ne bi stigli potrošiti, pa ni do pola, žele vladati zemljama, kad bi se mogli valjati u novcu i ne brinuti se o političkim atentatima, žele određenu žensku, kad bi mogli imati cijeli jebeni harem najboljih pički istočno i zapadno od Pecosa, dakle oni u biti žele...
  Vrag je jedan od najglupljih negativaca u tom pogledu. Iako već vlada u Paklu i nitko mu ne želi oduzeti tu titulu (dovraga nitko ni ne želi doći u pakao) on jednostavno mora zavladati Zemljom. Zemljom, koja se na Listi Dimenzija Postojanja, po izboru magazina 'Existence' nalazi ispod Pakla (zašto pitate se? Pa, Pakao ima orgije (dokumentirane) a Zemlja nema)! Još gore, iako ima cijelu paklenu vojsku na svom raspolaganju, ipak ne može osvojiti Zemlju. Kao da bi Zemlja mogla pružiti bilo kakav otpor pred napadima paklenih furija predvođenih samim belzebubom.
  No, vrag ide zaobilaznim putem ispunjavajući neku svoju perverznu fantaziju (ipak je vrag, siguran sam da ima dosta perverznih fantazija od kojih je dobar dio i ostvario). Naravno, nikad ne uspije u svom dijaboličnom planu.
  Vrag, također, ima nekakvu opsjednutost vremenom. Uvijek pokušava zavladati svemirom u točno određeno doba godine, uvijek ima nekakav rok koji mora poštivati inače se vraća u pakao i gubi povlastice za sljedeći milenij. I onda ide iz početka.
  Može ga se zamisliti kako stoji na vratima pakla i gleda na sat, čekajući ponoć jer iz nekog samo njemu znanog razloga on bježi (ili slobodno izlazi) iz pakla.

  Kolega demon: "Šta radiš tu na samim vratima pakla, belzebub?"

  Vrag: "Čekam, da mogu krenuti osvojiti zemlju. MOOOAHAHAHAHAHAHA !!!"

  Kolega demon: "Uhm, a kada će taj tvoj dijabolični napad započeti?"

  Vrag: "U ponoć po istočno-američkom vremenu, tj. u 11 po pacifičkom vremenu."

  Kolega demon: "Opet, a?"

  Vrag: "Da, a ajde sad odjebi natrag u pakao i pusti me da na miru provedem svoj plan pokoravanja Zemljana!"

  Kolega demon: "Misliš kao prošlih... tisuću puta? Vrag ide osvojiti Zemlju [TM]!"

  Vrag: "Poljubi me u moje crveno dupe!"

  Kad smo već kod toga, kakvo je to osiguranje u paklu kad vrag samo odšeće iz njega kad mu se digne? To bi trebao biti njegov zatvor. Zar, ne? uvijek postoji neka rupu u Nebeskom Zakonu, po kojoj vrag može ispuzati iz pakla i pokrenuti svoju Operaciju: Zemlja.
  Naravno njegov pakleni plan uključuje da neka nevina duša zatrudni s njim i rodi mu sina koji će uz očevu pomoć baciti Zemljane na koljena u konačnom trijumfu sila zla nad svim dobrim, poštenim i čestitim. MOOOAHAHAHAHAHAHA!!!
  I zašto uvijek odabere neku dobru kršćanku da bude majka njegova derišta? Zašto jednostavno ne odabere sotonisticu? One ionako žive za takve stvari.
  I zašto mu se dijete uvijek mora roditi u ponoć na Novu Godinu? Baš onda, kad su anđeli i druge sile dobra najnabrijanije, jer očekuju da će taj gad nešto pokušati.
  Naravno tu je i takozvani (tzv.) Izabrani Ratnik, koji će (grmljavina i 'O Forutna' od Orffa trešte u pozadini) se roditi s jedinom zadaćom i moći da pobijedi sile mraka i zauvjek protjera Sotonu iz Zemaljskog kraljestva u najmaračnije kutke prokletog pakla! Slično kao Buffy, samo bez humora. E, taj prokereknuti borac protiv tame i svega zločestog se uvijek rodi taman negdje između 17 i 33 godine prije vragova pokušaja osvajanja, tako da se privikne na zemaljske uvjete i druga sranja. Naravno on se rodi u svima nam dragim Sjedinjenim Američkim Državama. Da mu je zadatak pobijediti belzebuba sazna negdje između 24 sata i 7 dana prije Nove godine (Sudnjeg dana) i u tom kratkom vremenu mora naučiti koristiti svoje moći da zaštiti vragova sina (kojeg je, naravno, moguće spasiti ako se pravilno odgoji u privatnoj vojnoj školi).
  Moj savjet za vraga?
  Ako si već takav ševac, obradi neku sotonisticu u rujnu, tako da ti se sin rodi u lipnju kad su anđeli na godišnjem. I da, preseli svoju bazu operacija iz New Yorka i Los Angelesa u manje prometne krajeve, npr. Hrvatsku ili Antarktik. Tako barem imaš nekakve šanse. By the way, pričekaj 70-ak godina da Izabrani Ratnik otegne papke. Onda ti ništa neće biti na putu prema globanoj, para-dimenzionzionalnoj dominaciji.
  Naravno šanse su da će mu i ovaj plan propasti, pa možemo očekivati da će njegov sin biti nekakav pičkica.

  Vrag: "Idemo sine. Krenimo pokoriti čovječanstvo i pritom se pakleno zabaviti!"

  Sin: "Ne mogu tatice, moram puno učiti."

  Još jedan od vragovih omiljenih hobija je da zaposjedne tijelo neke djevojčice iz Georgetowna. Hmm. Koja bi bila svrha ove dijabolične aktivnosti? Tko zna? Zar nema pametnijeg posla, hmm, ne znam... npr. osvajanje Zemlje? Ne. Vrag uvijek nađe vremena za ovakvo gubljenje vremena. U njegovu planu za osvajanje ove spiritualne razine postojanja, uvijek ima mjesta za igranje s rigotinama i rotirajućim glavama.
  I naravno ta njegova aktivnost ne donosi ploda. Istina, ubije desetak ljudi, ali čemu to? Svi mu planovi propadaju, da bi čak mogao napisati knjigu "Kako smisliti dijaboličan plan koji će u zadnji čas propasti".
  Usput, ako ste primjetili borba s belzebubom ostaje na običnim ljudima. A pošto smo većina nas obični ljudi (ima i onih koji imaju drugačije mišljenje o sebi, ali to je druga priča) spriječavanje vraga da uzurpira prijestolje moći (danas sam pun "metafora") ostaje na nama.
  E, pobijediti vraga je prema mom opsežnom istraživanju provedenom u suradnji sa Institutom Za Paranormalno I Pikantno (IZPIP)... nemoguće. Treba bježiti koliko god noge nose. Vrag je jedno od najmoćnijih bića na svijetu, a ako ga vidite bit će vam to posljednje što ćete vidjeti. Vatreno oružje ne funkcionira. Ne treba ni pokušavati pucati.
  Vraga je moguće uništiti samo s nekakvim moćnim artefaktom. E, sada. Takav artefakt se najčešće nalazi u nekakvom grobu u Palestini ili u nekom muzeju u New Yorku. Možete se pokušati moliti, ali čisto sumnjam da bi to uspjelo. Dakle tko god se sretne s vragom je najebo.
  No šanse da vrag, dođe u Hrvatsku i nisu baš neke. Osim ako već nije tu (HDZ-ov Šeks mi je uvijek bio sumnjiv).
  U biti, vrag je glup ko qurac. Čak i da zavlada Zemljom, šta onda? Nije mislio tako daleko, a?
  Vrag: " MOOOAHAHAHAHAHAHA!!! Sad sam napokon zavladao Zemljom i sad ću... sad ću... koji ću ja sad qurac?"
  Pa, mogao bi organizirati orgije...

  " class="button">sljedeća »

  komentari

  " title="superman IV: quest for peace"> superman IV: quest for peace

  24.06.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti"> zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti

  02.04.'08 | nephrite