Strict Standards: Declaration of MY_Exceptions::show_404() should be compatible with CI_Exceptions::show_404($page = '', $log_error = true) in /home/viatrade/public_html/kolumne/application/core/MY_Exceptions.php on line 17

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 258

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: page

Filename: libraries/Public_Controller.php

Line Number: 34

" title="who slept with her"> who slept with her

15.06.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

 • " title="stand-up rant II"> stand-up rant II

  23.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="izrael je pušiona"> izrael je pušiona

  09.01.'09 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="armageddon on the horizon"> armageddon on the horizon

  11.11.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="never back down"> never back down

  18.10.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT"> KRISTIJAN CURAVIĆ JE IDIOT

  25.07.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="superman IV: quest for peace"> superman IV: quest for peace

  24.06.'08 | nephrite

 • A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: Undefined index: page

  Filename: public/template.php

  Line Number: 106

  " title="zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti"> zagreb auto show 2008... pa hostese show u biti

  02.04.'08 | nephrite


 • come away with me | Kolumne v3.0

  come away with me

  08.03.'03 | nephrite

  Neki dan je bila dodjela muzičkih nagrada Grammy. Najviše nagrada--
  Zašto gledam tu američku propagandnu mašineriju, ispunjenu lošim vicevima i uzvikivanjem 'New York! New York!', sa jedinom svrhom poboljšavanja prodaje albuma mizernih američkih glazbenika (ako ih tako možemo nazvati)?
  Zato što želim biti u toku. Zato što želim vidjeti što nam nudi današnja američka glazbena produkcija. Zato što je i to bolje od Tomsona. A možda i zato što želim vidjeti novi Britneyin nipple slip.
  Zato sam bio veoma razočaran kad sam saznao da Britney neće i biti na dodjeli Grammy-a. Zar ti blesavi Ameri ne znaju da se nipple slipovi ne događaju svaki dan? Zar ne znaju da neki ljudi žive za nipple slipove? Zar ne znaju da raspravljaju o nipple slipovima na forumima na www.nippleslip-fanclub.net ? Zar nisu čuli narodnu uzrečicu: "Good nipple slips are hard to find"? Zar su tako glupi? Pa, ipak su Ameri.

  Prevladavši početni šok, izazvan činjenicom da ću biti uskraćen za Britneyin nipple slip, zaključujem da ću jednostavno morati čekati neku od desetak MTV-nagrada da bih bio počašćen novim pogledom na Njeno Veličanstvo Britneyin Nipple Slip. Do onda ću jednostavno morati gledati svoju vrpcu MTV Video Music Awards iz 1999. (vrpca se već izlizala, morat ću nabavit novu).



  O čemu sam ono pričo? Aha. Najviše nagrada osvojila je mlada debitantica Norah Jones. Pet Grammy-a od pet nominacija. Impresive, indeed. Ni ona nije pokazala nipple slip (fascinacija sisama je potpuno normalna). Sve u svemu loša godina za Grammy nipple slipove.
  Ponukan znatiželjom, a i činjenicom da na godinu moram napisati 300 članaka (gležnjeva) tako da bih otplatio svoj kockarski dug svom webmasteru, odlučio sam poslušati taj album.
  Nabavio sam CD od lokalnog pirata Šime Bjelostepića (platio sam ga napisavši Bjelostpićev oglas za Burzu) i stavio ga u player.
  Teško je riječima opisati što sam doživio. No, ipak ću pokušati.

  Tih 14 pjesama je nešto najgore što sam u svom životu čuo (a čuo sam dosta sranja). Jebeno grozno.
  Mogao bih se zakleti da sam vidio ptice kako padaju s grana, dok je Norah Jones kreštala s zvučnika. A moram li podsjetiti da se njen album prodaje po cijelom Svijetu (osim onim djelovima Afrike, gdje kršćanstvo i vodovod nisu stigli)? Tko zna koliko je peradi Norah Jones ubila...
  Sve pjesme na albumu su duge, razvučene i dosadne. Iskreno rečeno, nemam pojma o čemu Norah pjeva. Osobito me jedna pjesma zaintrigirala. Naime u pjesmi "I've Got To See You Again", Norini stihovi idu otprilike ovako:

  "Moram te ponovno vidjeti
  Skoro bih mogla tamo otići
  Samo da gledam kako si viđen
  Skoro bih mogla tamo otići
  Samo da živim u snu"

  ... i ...

  "Ne mogu si pomoći
  Moram te ponovno vidjeti
  Skoro bih mogla tamo otići..."

  Ti stihovi mučili su me skoro cijeli dan (osim dok sam gledo MTV VMA '99), a imao sam i problema zaspati. No ujutro kad sam se probudio, sve mi je bilo jasno. Norah Jones želi vidjeti nekoga... Da! Želi vidjeti Japansko Carstvo na svom starom tronu moći!
  Norah Jones želi propast Zapadu i Bliskom Istoku, jer je ona tajni podupiratelj Japana kao Svjetske Velesile. Možda je zamazala oči svima, ali ne i meni!

  Svoj dijabolični plan izložila je japanskom premijeru Junichiru Koizumiju i on je kao svaki pravi megalomaski orijentirani Japanac pristao na to, jer želi da ga zovu Car.
  Zaprepašten ovim šokirajućim otkrićem stupam u vezu s Sirom Chippeltonom Bellwynom, profesorom na Oxfordskom Sveučilištu Za Glazbene Urote, koji je samo potvrdio moje sumnje. On je već dugo sumjao da nešto ima u tim tajnim sastancima Norah Jones i Junichira Koizumija. Zajedno se bacamo u istraživanje i otkrivamo ovu fotografiju:



  Jasno se vide Junichiro Koizumi i njegovi ostali urotnici. Norah Jones je u sredini što prema starom japanskom običaju fotografiranja, opsjednutom simbolima, znači da će Junichiro biti samo Car na papiru, dok će Norah Jones biti pravi vladar iz sjene.
  Za one koji kažu: "Pa što? Boli mene q'urac tko vlada Svijetom!" samo ću reći da se malo zamisle. Neka zamisle kako će to biti kada budu prisiljeni da voze samo japanske aute poput Hyundai-a, Daewoo-a, KIA-e i Daihatsu-a, i da zovu Peking glavnim gradom. I mislio sam.
  Za one druge, koji se pitaju: "A kako to kosooki gadovi planiraju izvesti?" odgovor slijedi.
  Nakon otkrića fotografije, shvatio sam da ću morati provesti daljnja istraživanja, kako bih potpuno shvatio veličinu te urote, te da bih smislio plan kojim ću spriječiti Norah Jones i Japance. No, prvo sam se morao riješiti Chippeltona. Naime, hranjenje te debele svinje je postalo prevelik trošak. Kolačići punjeni medom i posebna vrsta engleskog čaja (koje sam morao naručivat iz Engleske svaki tjedan) jesu ukusni, ali cijena koju sam morao plaćati za njih je bila i više nego paprena. Vremena su teška, a hranjenje jednog umišljenog engleskog prdonje s viteškom titulom nije pomoglo mom budžetu.
  Zato sam ga se riješio poput svakog britanskog napuhanka koji se bio uselio u moju kuću i zauzeo moje mjesto pred teveom.
  Nahuškao sam psa na njega.

  Riješivši se te napasti za moje zalihe hrane, bacio sam se na pravi posao. Stupio sam u vezu s internet guruom sLaIgihAuR-om, i zamolio ga da mi pomogne u mojoj istrazi. Nakon par dana, sLaIgihAuR mi je poslao mail u čijem je attachmentu bio tajni spis kodnog imena THX-1138. također je u attachmentu bio mali virus pod zbunjujućim imenom 'JLoGettingFucked' koji mi je obriso hard-disk. sLaIghAuR ima lud smisao za humor. Kad sam uspio povratiti Windowse, bacio sam se u čitanje tajnog dokumenta. Zbog onog što sam pročito pao sam sa fotelje, dobio nekoliko unutanjih krvarenja, a i stolica mi je par tjedana bila blago rečeno tekuća.
  Norah Jones i Junichiro su planirali osvojiti svijet posebnom vrstom genetski modificiranih samuraja! Oni će nastati u suradnji sa tvrtkom za genetski inžinjering 'JapGEN-Ing' iz Kobea i Sony-a, koji će genetki uzorak svojih super vojnika 'mješati' s genetskim uzorkom članova svjetski popularnog boy-banda *NSync (za extra okrutnost)! Zar netko može biti tako zao?

  Može.

  Također ti tzv. Elitni Samuraji će biti naoružani posebnom vrstom katane, koja je nastala u suradnji s Mitsubishijev Odjelom Za Smrtonosna Oružja I Električne Igračke. To vrhunsko oružje moći će koristiti samo Elitni Samuraji i neće ih se moći nabaviti na otvorenom tržištu (osim na netu, naravno).



  Oni koji se pitaju: "Pa šta rade Ameri? Zašto ne napadnu Japan i ostave iza sebe samo spaljena tijela, uništene zgrade i radioaktivnu prašinu?"
  Možda će vam ova slika dati odgovor:



  Da, stravično je da smo ovu bitku izgubili, prije nego je i počela.
  No neće biti tako! Ne, ako se mene i moje prijatelje išta pita. Ja ću biti taj posljednji barjak slobode koji će se suprostaviti najezdi kosookih uskoguzaca, koji će ih nemilosrdno ubijati i sakatiti dok god bude imao municije u svojoj M5-ici, a poslije će prijeći na svoju vjernu bajunetu. Krv će teći u potocima i ja ću malo posrkati SSSRRRRRRK! Sagradit ću si planinu leševa od žutih gnomova koju ću poslije spaliti, i onda ću se smijati, dok mi u jednoj ruci bude Heineken, a u drugoj Britney Spears (ili njene bradavice). MOOOOOOAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!
  Zato sam nazvao svog dobrog prijatelja da riješi taj problem za mene. EDI (Experimental Digital Intelligence) je rekao da će prvim letom odletjeti u Tokio i ispljuskati Junichira i članove njegove Vlade. Ako ih to ne uvjeri u pogrešnu odluku napadanja ostatka Svijeta, jednostavno će ih zadaviti i zapaliti njihova trupla. Onda će se smijati umjesto mene, samo bez Heinekena i Britney. MOOOOOOAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

  Sve u svemu jedan od najgorih albuma koje sam ikad imao nesreću slušati.

  OCJENA: 4/5

  P.S.
  Ljudi koji imaju tu nesreću da su opsjednuti nipple slipovima, su nažalost teško bolesni i treba ih se dati lječiti u posebne institucije gdje će ih puniti velikim količinama ljekova koji malo pomažu njihovom psihičkom stanju, ali pomažu farmaceutskim tvrtkama da prežive na konkurentskom tržištu. Ljudi s 'nipple slip fascinacijom' ne trebaju vaše izrugivanje i podsmijeh. Oni trebaju vašu ljubav. Zato kad idući put vidite osobu koja blesavo bulji u vašu bluzu u nadi da će vam ispasti bradavice, nemojte se ustručavati da ju zagrlite i pružite bolji pogled niz vaš dekolte. Oni nisu ništa drugačiji od vas. Niti su zarazni, niti su Japanci.
  Ovo vrijedi samo za ženske osobe. Muškarci koji namjeravaju ići naokolo nudivši pritom svoje bradavice na bliski pregled ljudima s problemom 'nippleslipacije' nek se vrate u svoje kuće i nastave se baviti svojim drugim bolesnim aktivnostima poput gledanja umjetničkog klizanja i 'Kruški i Jabuka'. Perveznjačine!

  P.P.S.
  EDI je mutant.

  " class="button">sljedeća »

  komentari